Hirdetés

Új böngészőkkel is működik már a Microsoft Update Catalog



|

Tetszés szerint letölthetőek a Microsoft szoftverfrissítései a webhelyről.

Hirdetés

Jó néhány hónappal ezelőtt tett ígéretének megfelelően a Microsoft megkezdte az Update Catalog modernizálását, a korábban csak Internet Explorerrel kompatibilis webhelyen könnyen kereshetőek és letölthetőek a Windows Update-en keresztül terjesztett frissítések. Ez elsősorban a rendszergazdáknak, továbbá a testre szabott Windows telepítőkészletet készíteni kívánók számára jöhet kapóra.


Hirdetés


Gyors tesztünk során a webhely a Google Chrome és a Mozilla Firefox aktuális verzióival is tökéletesen működött, azonban a Microsoft Edge továbbra is ősi technikának tartja, betölteni sem hajlandó. Ez persze inkább humorforrás, mintsem gyakorlati probléma, vélhetően a Microsoft hamarosan lehetővé teszi majd az Update Catalog használatát a saját modern böngészőjében is.



(Forrás: Ghacks, Microsoft Update Catalog)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.