Hirdetés

Új kék halállal jön a Windows 8



|

A felület barátságosabb lesz, ám kevesebb információt fog tartalmazni.

Hirdetés

Áprilisban már felkerült a YouTube-ra egy olyan videó, amely a Windows 8 új fekete halálát mutatta be. A Microsoft azóta eltávolította a mozgóképet, ám ez eset megerősítette azon pletykákat, amelyek a Vista fejlesztése óta a kék halál lecseréléséről szóltak. A Build konferencia alatt azonban beigazolódtak a találgatások, amely értelmében új kék halált fog kapni a Windows 8.

 

 



Míg az eddigi ikonikussá vált képernyő főként a szakembereknek kedvezett, mivel pontosan leírta, hogy mi okozta a hirtelen leállást, az új felületet felhasználóbarátnak tervezték, így a kék háttér előtt megjelenő kódok helyett kritikus hibánál egy szomorú jel fog megjelenni, valamint egy figyelmeztetés, mely szerint "a PC-je egy nem kezelhető problémába futott bele, és újraindítást igényel". Ezek után kisebb betűvel lesz egy hivatkozás, ahol a felhasználók bővebben is olvashatnak arról, hogy pontosan mi is okozta a problémát. A változás ezek alapján nem a szakértő közönségnek kedvez. Mindentől függetlenül reméljük, hogy csak kevésszer fogjuk látni az új kék halált.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.