Hirdetés

Új keresési javaslatokat tesztel a Google



|

A képkereső után a Play Áruházban is megjelentek az új típusú keresési javaslatok.

Hirdetés

A Google folyamatosan fejleszti a termékeit és szolgáltatásait, vagyis az appok és eszközök kezelőfelületét is. Az újításokat általában először csak kisebb csoportokon teszteli. 

Hirdetés

A Google képkeresője után például most a Play Áruházban vehették észre egyesek, hogy a keresési javaslatok megújultak

Az új elem akkor mutatja a javaslatokat, amikor a keresést már végrehajtottuk az alkalmazásboltban. Vagyis nem tévesztendő össze a gépelés közben felugró ajánlatokkal. 

Az effajta kiegészítést a Google a képkeresésnél vetette be korábban, amelynél különösen hasznosak lehetnek a további kifejezések. 

A Play Áruházban megjelent elemek nagyobb zöld gombokként láthatóak, vagyis egyszerű ujjal rájuk nyomni. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Google mikor szeretne ilyen újítást bevezetni mindenki számára, de vélhetően a mostani teszt egy erősen korlátozott, szerveroldali frissítést jelentett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.