Hirdetés

Új komplett védelem



|

Az Agnitum újdonsága víruskeresőt, tűzfalat és spamszűrőt is tartalmaz.

Hirdetés

Az Outpost Security Suite Pro 2007 átfogó biztonsági megoldást nyújt, amely az Agnitum nemzetközileg elismert személyi tűzfalát, hatékony kártevővédelmet (vírusok és kémprogramok ellen), valamint intelligens levélszemét-szűrőt tartalmaz. Ezenkívül letiltja a potenciálisan veszélyes, jogosulatlan kommunikációt a programok között és önvédelmi funkciója segítségével megakadályozza, hogy az internetes kártevők megbénítsák.

 

Az Outpost Firewall Pro alapjain gyors víruskeresővel

A fejlesztés alapja az Outpost Firewall Pro tűzfal, mely világszerte több millió felhasználó számítógépét óvja. A program a sokévi folyamatos továbbfejlesztés során kémprogramok, adatlopás és adatszivárgás elleni védelemmel gazdagodott. A felhasználói közösség együttműködésén alapuló ImproveNet szolgáltatás olyan azonnal használható szabályokkal látja el a számítógépeket, melyeket a gyártó mérnökei biztonsági szempontból megvizsgáltak.

 

Az Outpost Security Suite Prót egyesített vírus- és kémprogramkeresővel látták el. A víruskereső motor külső partner fejlesztése, mely évek óta sorozatban szerzi meg a szakma etalonjának számító Virus Bulletin 100%-os minősítését. Az antivírus motort az Agnitum mérnökei továbbfejlesztették, majd teljes egészében integrálták a Security Suite-ba.

 

Az így létrejött kártevőkereső a SmartScan technológiának köszönhetően jelentősen felgyorsítja a rendszervizsgálatot, mivel a második alkalomtól kezdődően már csak az időközben módosult fájlokat ellenőrzi. Gyakorlatilag percek alatt végez a teljes rendszerrel, így akár tízszer sebesebb lehet vetélytársainál.

 

Többszörös biztonság

  • Megelőző védelem: Az utólagos kárelhárítás helyett jobb a megelőzés. A Security Suite figyeli az alkalmazások egymás közti interakcióját, így a lehető legkisebbre csökkenti annak valószínűségét, hogy egy kártevő a rendszerbe bejutva aktivizálódjon. Az egyedülálló sajátrendszer-védelem révén a program érzékeli és leállítja a jogosulatlan műveleteket, ezáltal korai fázisban védi ki a fenyegetéseket.

 

  • Egyesített kártevővédelem: A számítógép többféle keresőmotorral történő terhelése helyett az Outpost Security Suite kártevővédelmi modulja integráltan alkalmazza az antivírus és az antispyware motort. Ezáltal az erőforrásokat kímélő, nagyon gyors, könnyen használható rendszerellenőrzést biztosít. A SmartScan technológia eredményeképpen akár tízszer fürgébb is lehet, mint a megszokott vírusvédelmi megoldások.

 

  • Önvédelmi üzemmód: Az Outpost Security Suite érzékeli, ha bármely alkalmazás megpróbál „belenyúlni” az Outpost saját fájljai közé. Így megakadályozza, hogy a kártevők lebénítsák vagy kikapcsolják a számítógép védelmét.


  • Használhatóság: A hatékony védelem nem kell, hogy egyúttal bonyolult működtetést jelentsen. Az Outpost Security Suite a haladó felhasználók számára jelentős finomhangolást tesz lehetővé. A szoftver alapértelmezett beállításai ugyanakkor a képzetlenebb felhasználók részére is magas fokú védelmet garantálnak.

 

Egy próbát biztos megér!

Az Outpost Security Suite Pro 2007 jelenleg Windows 2000, XP (32 és 64 bit) és Windows 2003 Server (32 és 64 bit) operációs rendszereken futtatható.

 

A program magyar nyelven, egyedülálló bevezető kedvezmények mellett, 5 licences családi csomagban érhető el. A Outpost Security Suite Pro 2007 próbaverziója letölthető a program honlapjáról és megtalálható a PC World júliusi lemezmellékletén is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.