Hirdetés

Új módon védhet mappákat a Windows 8.1



|

Közben kiderült a rendszer állítólagos megjelenési dátuma is.

Hirdetés

A Windows 8.1-gyel kapcsolatos híreket követők jól tudják, hogy a Microsoft június 26-tól bárki által szabadon tesztelhetővé váló operációs rendszere rengeteg apró újdonságot fog hozni a főként modern felület terén kiforratlan Windows 8-hoz képest


Az egyik ilyen apróság az ujjlenyomat-olvasók natív támogatása, ám a héten megrendezett TechEd konferencián kiderült, hogy nem csak bejelentkezéshez és áruházas vásárlás hitelesítéséhez lehet majd használni az ujjlenyomatunkat, hanem zárolt mappákat is fel lehet majd oldani vele – viszont sima jelszóval elvileg továbbra sem lehet majd ellátni a bizalmas információkat tároló könyvtárakat.


Végül megemlítendő, hogy a kiváló bennfentes információkkal rendelkező Paul Thurrott szerint a Windows 8.1 végleges verziója a tervek szerint augusztus elsején (2013. 8. 1.) fog piacra kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.