Hirdetés

Új Vista Build, kukában a WinFS



|

Belátható időn belül nem lesz új fájlrendszer.

Hirdetés

A források beszámolója szerint sokat javítottak grafikus felületetn (az Aero-n), gyökeresen átírták az UAP biztonsági modult, és kijavították az időzóna hibákat, amely szinte minden felhasználót érintett.Bár a Vista bétateszterek már letölthetik az új változtot, az otthoni felhasználók számára ez nem érhető el -- nekik meg kell várniuk a következő publikus béta verziót.

A Vista kapcsán érkezett egy megdöbbentő hír is, miszerint a nagy reményekkel kecsegtető új generációs fájlrendszer, a WinFS Beta 2 fejlesztése leállt. A Microsoft SQL szerver technológiára épülő WinFS alapjaiban változtatta volna meg a fájl- és mappakezelést, de most már biztosra vehetjük, hogy a későbbiekben sem lesz elérhető a Vistához valamint a Longhorn szerverváltozatához sem. Mindez azt jelenti, hogy a Vista után megjelenő Windows változat megjelenéséig szinte biztosan NTFS fájlrendszert fogunk használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.