Hirdetés

Újabb Android-emulátor érkezett Windowsra



|

Az Android 6.0-ra épül a játékokra optimalizált Jide Remix OS Player.

Hirdetés

Az androidos alkalmazások Windowson való használata már jó ideje megoldott, a legismertebb és legjobban használható célszoftver a Bluestacks. Most előzetes bejelentés nélkül újabb riválist kapott az emulátor, méghozzá az Androidot a hagyományos számítógépekre eljuttatni kívánó Jide nevű cégtől.


Hirdetés


Az innen letölthető Remix OS Player a riválisoknál modernebb, ugyanis már az Android 6.0-ra épül. A Jide szerint kimondottan játékok futtatására optimalizált emulátorral közvetlenül elérhető a Google Play Áruház is, így az elindítása után nem kell extra köröket futni az alkalmazások beszerzése miatt.



A jelenleg letölthető változat egy önkicsomagolós archívumban érkezik, nincs klasszikus telepítőprogramja. A hírünk írásakor rendelkezésre álló számítógépünkön nem sikerült elindítanunk a Remix OS Player-t, a körülmények alapján pedig felmerült bennünk a gyanú, hogy talán csak az Intel processzorokkal kompatibilis. Frissítjük a hírt, amint sikerül tisztázni, hogy támogatja-e az AMD központi egységeit.


Jide Remix OS Player minimum rendszerigény:

- 64 bites Windows 7 / 8.1 / 10
- Intel Core i3 CPU, a BIOS-ban bekapcsolt virtualizációs funkcióval
- 4 GB RAM, 8 GB szabad háttértár


(Forrás: 9to5Google, Jide)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.