Hirdetés

Újabb androidos gyártó szavazott a Microsoft appjaira



|

Az Acer androidos készülékein innentől kezdve előretelepítve érkeznek a Microsoft appjai.

Hirdetés

A Microsoft és az Acer megállapodtak arról, hogy innentől kezdve (a második félévtől) az Acer androidos készülékein is előretelepítve érkeznek a redmondi óriás alkalmazásai. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy többek között a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Skype, a OneNote és a OneDrive is rajta lesznek a kiválasztott eszközökön. 

Az Acer az okostelefonok piacán jelenleg nem túl aktív, de a tabletek közt már sűrűbben bukkan fel a neve az Iconia széria miatt - na és persze a Predator 8 gamer tábla is ismerős lehet sokaknak. 

Korábban a Samsung, az LG, a Sony és sok más gyártó is kötött hasonló megállapodásokat a Microsofttal - a partnerek száma immáron 74-et számlál.

A Microsoft ügyes stratégiájának hála a jövőben majdnem minden új androidos készüléken előretelepítve lehetnek a redmondiak appjai. Ez nagy eredmény, és jól mutatja, hogy a mobilos Windows egyre komolyabb gyengélkedése ellenére a Microsoft jól teljesít a mobilpiacon. 

Bár az előretelepített alkalmazásokat általában mindenki elítéli, és ha lehet, törli is, a Microsoft appjai szerencsére kifejezetten hasznosak lehetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.