Hirdetés

Újabb csapást mért az Evernote-ra a Microsoft



|

A redmondiak immáron a maces felhasználókat is átcsábítanák az Evernote-ról a OneNote-ra.

Hirdetés

Egyre többen haragszanak az Evernote-ra: a vezetésbeli problémák és a nem megbízható kezelőfelület mellett az áremelések sem segítettek a felhasználók bizalmát megtartani. 

Hirdetés

Mivel a Microsoft számára az Evernote riválist jelent, érthető, hogy igyekszik újra és újra csapást mérni a szolgáltatásra. Így történt ez márciusban, amikor Windowsra kiadta az importáló eszközét, amivel a OneNote-ra költöztethették a jegyzeteiket a felhasználók. 

A redmondi cég most a maces eszközt is elérhetővé tette, vagyis immáron az Apple gépek tulajdonosai is zökkenőmentesen térhetnek át az Evernote-ról a OneNote-ra. 

A Microsoft felhívta a figyelmet arra, hogy az Evernote Premium 69 dolláros áráért ők minden appot odaadnak az Office 365 Personal csomagból, valamint 1 TB felhős tárhelyet és 60 perc ingyen Skype-beszélgetést is. 

Sokan élnek is a lehetőséggel, a windowsos importáló megjelenése óta 71 millió Evernote-füzet költözött a OneNote-ba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.