Hirdetés

Újabb érdekességet árul el a fontos helyekről a Google



|

A Google keresője hamarosan megmondja, mennyi idő meglátogatni egyes helyeket.

Hirdetés

A Google sok eszközzel igyekszik segíteni az időnk beosztását, és hamarosan egy újabb érdekességgel próbál meg a segítségünkre lenni. 

Hirdetés

A Google hamarosan megmutatja, hogy az emberek átlagosan mennyi időt töltenek egy-egy bizonyos helyen, vagyis mennyi idő meglátogatni és bejárni például egy híres helyszínt. 

Érdekes módon az újítás a Google keresőjébe várható, nem a Térképbe - de nem lenne meglepő, ha később ott is elérhető lenne. 

Amikor rákeresünk majd egy helyre, akkor lesz egy olyan kártya, amelyik kiírja, hogy az emberek ott mennyi időt szoktak átlagosan eltölteni. 

A cég példájában a Golden Gate Park szerepelt, amelynek a látogatásával 2 órát töltenek el az emberek. 

Egyelőre a funkciót a híresebb turisztikai célpontokra korlátozzák, esetleg a történelmi helyszínekre és a múzeumokra. Idővel persze olyan szolgáltatókra és helyekre is kiterjeszthetik, amelyeknél jó ha tudjuk, mennyi időt kell majd várni, mire sorra kerülünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.