Hirdetés

Újabb kékhalál



|

Kékhalálhoz vezet a most feltárt és ezidáig javítatlan Windows hiba.

Hirdetés

A most felfedezett hiba kihasználásával távolról teheti tönkre a behatoló a kiszemelt számítógépet, összedönti a rendszert és a beavatkozást követően, beáll a kékhalál állapota.

A hibát a Server Message Block tökéletlensége okozza. Amennyiben a támadó által küldött adatcsomag eleget tesz a követelményeknek, úgy a hibás SMB miatt rendszerösszeomlás következhet be. A tegnap feltárt hiba a Windows 2000, XP és Server 2003 verziókat érinti. A hiba kivédése érdekében az Internet Security Systems azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy a ki- és bemenő adatforgalom számára egyaránt blokkolják a 139-es és 445-ös TCP portokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.