Hirdetés

Újabb minősítés a VirusBuster-nek



|

Hirdetés

A termék a VirusBuster platform független víruskereső motorját használja, mely az összes VirusBuster termékben megtalálható, illetve amelyet más antivírus gyártók is használnak megoldásaikban.

A VirusBuster Professional funkcionalitását és hatékonyságát tekintve is megújult. A termék varázsló alapú felülete miatt mind a kezdő, mind pedig a tapasztalt felhasználók számára optimális választás. A VirusBuster Professional tartalomszűrője segítségével megvédi a felhasználókat az Interneten keresztül érkező károkozóktól, ellenőrizve a HTTP, FTP és levelezési (POP3, SMTP) protokollokat, valamint beépül a Microsoft Office alkalmazásokba és a Microsoft Outlook-ba is. Az előre meghatározott védelmi szintek könnyebbé teszik a védelem beállítását, de akár igény szerint egyénileg is módosíthatók. A termék a vírusok, férgek és egyéb károkozók mellett a spyware-eket és adware-eket is felismeri és eltávolítja.

A több mint 15 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező, kizárólag magyar tulajdonú cég megoldásai már számos független teszten kaptak kitűnő minősítést, nemzetközileg elismert szakemberei pedig rendszeres előadói hazai és nemzetközi konferenciáknak. A VirusBuster Kft. 2003-ban elnyerte az "Év innovatív üzleti megoldása" díjat, amelyet az Informatika a hatékonyságért konferencián adtak át, 2004-ben pedig az "IT Reménység" díjat. Szintén 2004-ben a cég az IVSZ-től megkapta a Szoftver Export Minősítést. A VirusBuster termékei, melyek minőségük és teljesítményük egyértelmű jelzéseként számos Virus Bulletin 100% Award-ot nyertek el, elérhetők a cég partnerein keresztül Európában, Dél és Észak Amerikában valamint a világ számos egyéb országában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.