Hirdetés

Újabb összegző frissítést kapott a Windows 10



|

Brutális mennyiségű bugot javított a tegnap esti patch.

Hirdetés

Magyar idő szerint csütörtök este újabb váratlannak mondható kumulatív frissítés vált elérhetővé a Windows 10-hez, a telepítése után 14393.187-ről 14393.222-re emelkedik az OS verziószáma. A beszámolók alapján sajnos sokaknál sikertelen volt a letöltése vagy a telepítése, azonban jelenleg nincs olyan ismert módszer, amellyel biztosan megoldható az installációs probléma.


Hirdetés


A Microsoft tájékoztatása alapján a KB3194496 jelzésű frissítés nem hoz funkcionális újdonságokat, viszont a Windows 10 szinte összes említésre méltó komponensében javít valamiféle hibát. A funkcionálishoz legközelebb álló fejlesztése, hogy javult a Windows Áruházból beszerzett játékok letöltésének és frissítésének megbízhatósága. Ez főként a piactér lassan, de biztosan bővülő AAA-kategóriás játékkínálata miatt fontos.



Végül megemlítendő, hogy a jelek szerint biztonsági javítások is kerültek a patchbe, vagy legalábbis a beágyazott Adobe Flash biztosan frissült a 23.0.0.162-es verzióra. Az összegző frissítés kimerítő alaposságú, angol nyelvű kiadási jegyzékét itt tekinthetik meg az érdeklődők.


(Forrás: WinBeta, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.