Újabb VirusBuster sikerek

|

Ismét rangos nemzetközi minősítéseket kaptak meg a VirusBuster termékei.

Hirdetés

Korábban két egymás utáni évben is megkapta a VirusBuster Professional a Desktop/Server AV Detection (vírusfelismerési) minősítést az Egyesült Államokban működő, világszerte elismert független tesztlaboratóriumtól, az ICSA Labstól. Most a szoftver az ennél is magasabb szintű Desktop/Server AV Cleaning (vírusirtási) tanúsítványt is kiérdemelte a tekintélyes szervezettől.

 

Hirdetés

A Desktop/Server AV Cleaning címet az a szoftver viselheti, amely a lehető legnagyobb arányban, vakriasztások nélkül ismeri fel a legkülönbözőbb károkozókat. A legutóbbi tesztek szerint pedig a VirusBuster keresőmotorja és adatbázisa megfelelt az ICSA vírusirtásra vonatkozó kritériumainak is (Anti-Virus Cleaning Criteria, 4-es verzió).

 

„A ICSA Labs minősítésével nemzetközileg elismert, független szakértők tanúsítják: víruskereső és vírusirtó technológiánk képes nemcsak felismerni, hanem el is távolítani napjaink számítógépes károkozóit" - értékelte az eredményt Stange Szilárd, a VirusBuster fejlesztési vezetője.

Hirdetés

 

Alig jött meg a céghez az ICSA Labs értesítése, máris újabb sikernek örülhettek a VirusBusternél. A magyar fejlesztők VirusBuster for Samba Servers szoftvere egy gyártófüggetlen nemzetközi teszten vizsgázott kiváló eredménnyel. A Virus Bulletin, az informatikai biztonsági ágazat világszerte elismert médiuma a Novell SUSE Linux platformon futó termékeket vizsgálta, s a VirusBuster for Samba Servers - immár harmadszor is - azon szoftverek közé került, amelyek kiérdemelték a Virus Bulletin 100% (VB100) tanúsítványt.

 

Hirdetés

Csak olyan rendszer kaphatja meg a VB100 minősítést, amely minden vadon terjedő (in the wild, ITW) vírust felismer felhasználó által indított és automatikus ellenőrzés során egyaránt, ám tiszta állományokon futtatva egyetlen hamis riasztást sem ad. A VirusBuster szoftvere a Novell SUSE Linux Enterprise Server 10 platformon 100 százalékos teljesítményt nyújtott.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.