Hirdetés

Újabb Vista javítások



|

Ismét frissítéseket adott ki a Microsoft.

Hirdetés

Ezt valószínűleg érzik a Microsoftnál is, látható az igyekezet, hogy minél előbb kikerüljön a szervizcsomag - ugyanakkor úgy tűnik, ügyelnek arra is, hogy valóban lényeges változásokat tapasztaljanak a felhasználók. Újabb öt frissítéssel álltak elő a fejlesztők, melyek eddig nem szerepeltek az SP1 bétájában.

 

Talán az első a legfontosabb az öt közül: az úgynevezett széleskörű megbízhatósági, kompatibilitási és stabilitási frissítés. A Vistát annak idején még azzal is igyekeztek népszerűsíteni Redmondból, hogy gyorsabb boot-időt ígértek. Erről mindenkinek megvan a maga tapasztalata, de a lényeg: a javítás az első beszámolók szerint valóban gyorsabbá teszi a rendszerindítást, ha tesztlaborunk elkészül a méréssel, természetesen azonnal tájékoztatjuk kedves olvasóinkat.

 

A többi eleme a csomagnak nem forradalmi: a Windows Media Playert, az XML Core Servicest, illetve az USB-komponenseket frissítik.

 

Nem ez az első hasonló frissítés, már két „megbízhatósági", és egy „kompatibilitási" csomag érhető el a Microsoft oldalán, melyek szintén az SP1 részét képezik majd. Bár szabadon letölthetőek, a cég mégis azt javasolja, hogy aki nem találkozott eddig nagyobb problémával, inkább várja ki az SP1-et, hiszen még a javításokon is akadhat javítanivaló.

 

Biztató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.