Hirdetés

Újabb Windows 10 Insider Preview érkezett



|

Számítógépekre és mobilokra egyaránt telepíthető a build 14367.

Hirdetés

A Windows 10 Anniversary Update (Redstone) publikus tesztelése során most először a Microsoft egy hét alatt kettő darab előzetes buildet is elérhetővé tett a fast ringben lévő tesztelők számára. A csütörtök éjszaka számítógépekre és okostelefonokra is kiadott build 14367 egyetlen "verzióval" újabb a keddi előzetesnél, azonban a változtatási jegyzék szerint még így is rengeteg hibát javítottak benne a cég munkatársai.


Hirdetés


Az új előzetest telepítőknek feltűnhet néhány apró vizuális módosítás. A Műveletközpont egyes gyorskapcsoló gombjaira kattintva mostantól az állapotuk tisztázása érdekében feltűnik a Bekapcsolva vagy Kikapcsolva felirat, továbbá a grafikusok lecseréltek néhány ikont a Gépházban.


A Windows 10 Mobile előzetes változata szintén a hibajavításokra fókuszál. Emellett megemlítendő, hogy kikerül a rendszerből a Kid's Corner, ugyanis a Microsoft statisztikái szerint olyan kevesen használták, hogy nem érte meg erőforrásokat fordítani a karbantartására és továbbfejlesztésére.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.