Hirdetés

Újból blokkolhatóak a Facebookon a reklámok



|

Nagyjából két nap alatt elesett a webhely blokkoló-blokkolása.

Hirdetés

A héten nagy érdeklődést kiváltva a Facebook közölte, hogy sikerült hatástalanítania a böngészőkbe telepített reklámblokkoló kiegészítőket, cserébe viszont a felhasználók mostantól hatékonyabban testre szabhatják, hogy kitől és milyen reklámok jelenjenek meg a közösségi hálózat böngészése közben.


Hirdetés


A népszerű AdBlock Plus fejlesztői csütörtök délután bejelentették, hogy sikerült kikerülni a Facebook legújabb fejlesztését, az EasyList szűrőlista frissítése után a felhasználók újból képesek eltüntetni a facebookos hirdetéseket. A portál programozói ettől függetlenül jó munkát végeztek, vagy legalábbis mi nem számítottunk arra, hogy ~48 órán keresztül működőképes marad a reklámblokkolók tiltása.



Az Adblock Plus készítői szerint a felhasználók a reklámhelyzet periodikus változására számíthatnak, a Facebook valószínűleg aktívan próbálja majd kikerülni az újabb és újabb szűrőiket.


(Forrás: The Verge | Nyitókép: English106)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.