Hirdetés

Újból telepíthető a Windows RT 8.1



|

A Microsoft megoldotta az egyes táblagépeknél kék halált okozó problémát.

Hirdetés

A múlt csütörtökön kiadott Windows 8.1 és Windows RT 8.1 frissítések startja relatíve jól sikerült, noha mindkét mindkét gigászi patch esetében akadtak problémák. A komolyabbik zűrt az ARM-es táblagépekkel rendelkezők tapasztalhatták, ugyanis az installáció után egyes felhasználókat bootoláskor kék halál fogadott, amelyet csak a helyreállító partíción lévő régi rendszer felvarázsolásával lehetett megszüntetni.

Hirdetés


Emiatt Microsoft szombaton visszavonta az RT 8.1 frissítést, azonban a ZDNet beszámolója alapján ma újból elérhetővé vált a „szervizcsomag”. A hivatalos tájékoztatás szerint a malőrt az okozta, hogy átlagosan ezer felhasználónként egyszer nem volt sikeres a firmware javításának telepítése: a kritikus hiba nem szakította meg az RT 8.1 installációját, ám a friss meghajtók nélkül, továbbá helytelen beállításokkal nem volt képes elindulni az operációs rendszer.


A vállalat bocsánatot kért az érintett felhasználóktól a kellemetlenségekért, elméletileg a múlt héten pórul jártak immáron képesek lesznek telepíteni a Windows RT 8.1-et.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.