Hirdetés

Ujjlenyomat-olvasó feltörése



|

Stinger és Gábor megkísérelnek feltörni egy ujjlenyomat-olvasót - mindezt egy amerikai műsor példájára.

Hirdetés

Akciófilmekben sokszor láthattuk már, hogy a betörők - illetve az aktuális hősök - könnyűszerrel játsszák ki a különböző biometrikus rendszereket a legegyszerűbb, kéznél lévő megoldások használatával: mindezt persze elsőre, hogy meg ne szólaljon a riasztó. Rövid barkácsrovatunkban mi az egyik legismertebb fajtát, az ujjlenyomat-leolvasót vesszük célkeresztbe.

A televízióban látott módszereket alkalmazva egy számítógépre köthető, Microsoft ujjlenyomat-leolvasóval kiegészített beléptetőrendszert próbáltunk meg feltörni. Megvizsgáltuk, beprogramoztuk, majd fénymásoltunk, szkenneltünk, nyomtattunk, nyomogattunk - műsorunkból kiderül, mekkora eredményt értünk el vele.

 

 


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.