Hirdetés

Újra Informatikai Biztonság Napja



|

Idén szeptember 26-án tartják meg a népszerű rendezvényt.

Hirdetés

Az ITBN elsődleges célja felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy az informatikai biztonság minden vállalat és számítógép-felhasználó számára elengedhetetlen, napi szintű kérdéssé vált.

 

Ez a téma mára már gyakorlatilag mindenkit érint - még azt is, aki nem tud róla. A hazai vállalatvezetők többsége sajnos még ma sincs tisztában azzal a veszéllyel, hogy milyen váratlan kiadásokkal kell majd szembenéznie, ha erre a szakterületre nem fordít kellő időben figyelmet. Az informatikai piac gyors ütemű fejlődése pedig a biztonsági kérdésekkel foglalkozó szakemberektől is megköveteli, hogy lépést tartsanak a változásokkal.

 

 

Az „ITBN 2007" gyakorlat-orientált szakmai konferencia, melynek célja: hiteles és napra kész tájékoztatást nyújtani az informatika biztonságának legfrissebb kihívásairól. Egyedülálló lehetőség ez arra is, hogy az informatikusok, és a vállalatok vezetői azonos időben, egy helyen mindent megtudjanak, nemzetközi szakértőktől kérdezhessenek, s kérdéseikre gyakorlatban hasznosítható válaszokat kaphassanak.

 

„- Az Informatikai Biztonság Napja azt példázza: a mi hivatásunk ebben a témában valóban egységes, hiszen olyan ügyről van szó, amely mindenkit érint, és ami több, a piacon egymással versengő konkurens céget is egységes fellépésre tud késztetni." - nyilatkozta Keleti Arthur, a rendezvénysorozat ötletgazdája és főszervezője. „Az Informatikai Biztonság Napja egyfelől speciális szakmai fórum, másfelől az ország legnagyobb ilyen jellegű szakmai eseménye, hiszen minden vállalat életében a legfontosabb feladat: a biztonsági tudatosság kialakítása, a károk megelőzése." - tette hozzá a neves szakember.

 

A rendezvény az elmúlt évek során minőségi etalonná vált, ahol a konkurens cégek számára is természetes, hogy kölcsönös szakmai együttműködés keretén belül osztják meg egymással legújabb felfedezéseiket, mutatják be új szolgáltatásaikat, alkalmazásaikat.

 

Idén a szakmai programok középpontjában ismét aktuális témák állnak: az adatszivárgás problémája, az információk biztonságos tárolása és követése, a biztonsági naplók elemzése, a jogosultságok kezelésének kérdése, a szabályzások és előírások betartatásának lehetőségei, a sérülékenységek és hálózati biztonsági kockázatok kezelése, hordozható eszközökön tárolt adatok védelme és a felhasználók megtévesztése elleni küzdelem.

 

Neves nemzetközi és hazai szakemberek tartanak előadásokat: a közszféra képviselői az új szabályozási előírásokról fognak beszélni, míg a tanúsító szervezetek az auditálási eljárásokról, az auditorok pedig arról, hogy egy vállalat számára a folyamatok milyen előnyöket és költségeket jelenthetnek.

2007. szeptember 26-i szakkonferencia plenáris üléseivel párhuzamosan vállalatvezetőknek, IT-szakembereknek, és rendszergazdáknak szóló szakmai előadások, fórumok, szekcióülések is lesznek, melyek több kuriózummal is szolgálnak majd.

Bemutatják legújabb megoldásaikat és tudományos eredményeiket a rendszerintegrátorok, a gyártók és a forgalmazók is.

 

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt szeptember 26-án a MOM Parkban.

 


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.