Hirdetés

UpdateStar 1.0.30



|

A gépünkre telepített alkalmazások frissítéseit keresi meg ez a hasznos segédprogram.

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy milyen nehéz naprakészen tartani a gépünkre telepített alkalmazásokat. Rengeteg az olyan program, amelyik nem képes automatikusan figyelni, hogy jött-e ki újabb változata - az UpdateStar azonban elvégzi ezt helyettük. Az alkalmazás megvizsgálja a gépünkre telepített alkalmazásokat, és egy listát készít, hogy melyiknek jelent meg újabb változata, valamint egy gombot is rak mindegyikük mellé, amelyre kattintva azonnal elkezdődik az új verzió letöltése! Nemcsak nagy cégek ismert alkalmazásait támogatja, hanem rengeteg ingyenes vagy shareware programot is. Képes automatikus működésre is: ilyenkor naponta, hetente vagy akár havonta ellenőrzi a szoftverfrissítéseket. Természetesen az is beállítható, hogy a telepített alkalmazások közül melyiket hagyjuk ki az ellenőrzésből. A program adatbázisa folyamatosan frissül, de már most is jó munkát végez, tesztjeink során a gépre telepített alkalmazások nagyobb részét felismerte. Érdemes még kiemelni az alkalmazás modern kezelőfelületét is.

 

 

updatestar_k.png

 


Nagyon hasznos alkalmazás az UpdateStar: ha fejlesztője tovább bővíti az ismert programok körét, akkor egészen kiváló szoftver lehet belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.