Hirdetés

Ütemezett víruskeresés letiltása



|

Hirdetés

Amióta feltettem, kérés nélkül minden pénteken lefuttatja a víruskeresőt, este nyolckor. Nem érdekli, hogy épp dolgozom a gépen, akkor is elindul. Már próbáltam ezt a programban átállítani, de nem találtam meg, hogy hol kapcsolhatnám ki. Nem lehetne ezt a Windowsban szabályozni?Régebben, a Windows 9x/ME rendszerekben az Ütemezett feladatokba kerültek azok az események, amelyeket egy meghatározott időben kellett lefuttatni. Ezt egy kis ikon jelezte az óra mellett, amelyre duplán kattintva egyből felugrott a beállítóablak. Ilyen szolgáltatás létezik a Windows 2000/XP-ben is, de nem olyan látványos, mint elődei. Valószínűleg ide írta be magát a Norton szolgáltatása is. A szükséges ablakot a Vezérlőpulton található Ütemezett feladatok segítségével hívhatjuk elő. Itt láthatjuk azokat az időzített folyamatokat, melyek a megadott napon és órában elindulnak. Ha mégis szeretnénk kitörölni a Symantec védelmi szolgáltatásait, akkor csak jelöljük ki őket, és dobjuk őket a Lomtárba. Ez utóbbi lehetőség azért hasznos, mert a Lomtárból szükség esetén bármikor visszatehetjük az eltávolított feladatokat.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.