Hirdetés

Úton a Dirt Rally linuxos változata



|

Március elején válik elérhetővé a játék portja a Steamen.

Hirdetés

A Windows rendszerű játékok Linux és macOS platformokra portolására szakosodott Feral Interactive bejelentette, hogy 2017. március 2-től kezdve már Linuxon is játszható lesz a Codemasters által fejlesztett Dirt Rally. Az elmúlt évek egyik legjobb ralis játéka 2015-ben elsőként Windowsra vált elérhetővé, majd 2016-ban PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezett.


Hirdetés


Az elmúlt időszakban kialakult remek trendet követve a Dirt Rally linuxos változata is "Steam Play" lesz, azaz csak egyszer kell megvásárolni, utána Windowson és Linuxon is szabadon játszhatnak vele a játékosok. A Feral egyelőre nem árulta el a rendszerkövetelményeket, azonban a játékmotor híresen jól optimalizált, remélhetően a windowsos változathoz hasonlóan az új portnak sem kell majd sokkal több egy belépőkategóriás PC-nél a korrekt sebességű működéshez.



(Forrás: OMG!Ubuntu, Feral Interactive)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.