Hirdetés

Úton az ingyenes vagy árcsökkentett Windows?



|

A jelek szerint új monetizálási módon gondolkodik a Microsoft.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt a Windows 8.1 Update 1 rendszerről folyamatosan komoly mennyiségű információt szállított Wzor elérhetővé tett néhány képet az operációs rendszer „Windows 8.1 with Bing” névre keresztelt kiadásáról. A változat komoly fejtörést okozott, hiszen a platform már alapjáraton komoly binges integrációval rendelkezik.

Hirdetés

A jelek szerint a többség eddig azt feltételezte, hogy esetleg az EU versenyügyi hatóságának lehet valami köze a különleges verzióhoz, talán érkezik majd Binget nem tartalmazó kiadás is a platformból. Úgy tűnik ez alaptalan, ugyanis a ZDNet remek microsoftos informátorokkal rendelkező Mary Jo Foley-jának értesülései alapján komolyan felvetették Redmondban egy ingyenes vagy árcsökkentett Windows 8.1 elérhetővé tételének lehetőségét.

A szokásosnál is bingesebb Windows 8.1 állítólag majdnem teljesen azonos a normál kiadással, valamiféle termékkapcsolásos módszerrel lehetne ingyenes vagy olcsó, sajnos a Microsoft terveinek részletei egyelőre nem ismertek. A legizgalmasabb kérdés természetesen az, hogy megvalósulása esetén a különleges változat csak az OEM gyártók, vagy egyéni letöltés útján közvetlenül az átlagos fogyasztók számára is elérhető lesz-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.