Hirdetés

Üzenetküldők viadala



|

A letöltések és a használati szokások alapján készült el az Apptopia érdekes infografikája.

Hirdetés

Napjainkban nincs hiány kiváló - és sokszor titkosított - üzenetküldőkből. WhatsApp, Viber, Signal, Skype, Telegram, Snapchat, Facebook Messenger... De vajon melyik a legjobb, legnépszerűbb? Az Apptopia erre a kérdésre kereste a választ. 

Hirdetés

A vizsgálatai során 32 üzenetküldő alkalmazást versenyeztetett meg egymással. Figyelembe vette a globális letöltések számát az elmúlt 180 napra vonatkozóan, továbbá azt is nézte, hogy melyik alkalmazás mennyi havi aktív, továbbá napi aktív felhasználóval rendelkezik. Vagyis, hogy aki egyszer telepíti az üzenetküldőt, az utána milyen gyakran használja. 

Ezekkel a mérőszámokkal már meg tudta versenyeztetni egymással az appokat a cég, valódi adatok alapján. 

A kieséses versenyben a legjobb négy közé jutott a WhatsApp, a Snapchat és a Skype, ugyanakkor meglepetésre ott volt a Dust is. A WhatsApp és a Snapchat, valamint a Skype és a Dust párharcából végül egy WhatsApp - Skype döntőt hoztak össze. 5,66 százalékponttal előzve, végül a WhatsApp bizonyult a legnépszerűbbnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.