Hirdetés

Vajon a te táblagéped is vírusos?



|

Gyere velünk kártevővadászatra. Keressük Magyarország legfertőzöttebb táblagépeit.

Hirdetés

Olcsó, mégis erőteljes és majdnem úgy néz ki, mint egy híres gyártó több mint százezer forintos táblagépe. A piac tele van remek vételekkel, pláne ha a kínai piacterekre tévedünk, ám a remek hardveres specifikáció ellenére könnyen vásárolhatunk használhatatlan, meglepetés vírussal összecsomagolt táblagépet. Így jártak például a 30 ezer forintos Onda v820W tablet vásárlói is, akik a termékkel együtt egy gyártó által telepített, gyakorlatilag eltávolíthatatlan kártevőre is befizettek. Érdemes elővigyázatosnak lenni, emiatt legutóbbi tesztünkben mi is alapos ellenőrzésnek vetettünk alá, két olcsó kínai táblagépet. Az eredmény lentebb látható.





Kapacitásaink azonban végesek, így arra kérjük olvasóinkat, hogy mindenki - a saját érdekében is - futtasson le egy gyors víruskeresést a mobiltelefonján és táblagépén például az ESET Mobile víruskeresőjével, amelyhez a PC World magazin olvasóinak PRO kulcsot biztosítunk. Ha valakinél vírust talál a végpontvédelem, akkor küldje el nekünk a termék pontos típusszámát, illetve a vonatkozó képernyőképet, hogy mi is megbizonyosodhassunk a kártékony kód jelenlétéről, és így felépíthessük a veszélyes és kerülendő táblagépek adatbázisát.



Igazoltan vírusos táblagépek:
- Onda v820W
- Allwinner A23
- A lista folyamatosan bővül

Hirdetés


Ha pedig még többet szeretnél megtudni a web sötét oldaláról és a modern kártevőkről, akkor bátran ajánljuk a friss, januári lapszámunkat, amelyben felsorakoztatjuk a digitális ellenségeid közül azt a tíz fenyegetést, amelyekkel szemben mindképpen védekezned kell. Sőt, nem csak a rossz-, hanem a jófiúk elit ligáját is felvonultatjuk, összehasonlítja napjaink tíz legjobb vírusvédelmét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.