Hirdetés

Vakációzz a Microsofttal!



|

Microsoft tanfolyamok a Balatonnál közép- és felsőoktatásban tanulóknak.

Hirdetés

A tanulni vágyók az IT Vakáció elnevezésű egyhetes szakmai képzés folyamán fejlesztői és adminisztrátori tananyagok közül választhatnak, és megismerkedhetnek a Microsoft technológia legfőbb elemeivel.

 

A szakmai képzésen túl a Microsoft lehetőséget biztosít a szórakozásra is, ezért a tábor helyszínéül a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Tábort választotta, ahol sporteseményekkel, ügyességi versenyekkel színesedik majd az oktatási program. A nem szakmai programok között szerepel XBOX 360 bajnokság, PC LAN party, filmvetítés, focibajnokság és természetesen felhőtlen pihenés és napozás is.

 

A tanfolyamok egységesen 5+1 naposak (ebből 5 nap képzés). A részvétel díja 25 000 Ft középiskolásoknak és 27 000 Ft a felsőoktatásban tanulóknak. A részvételi díj teljes egészében a szállás és napi háromszori étkezés költségeit fedezi, a tanfolyam és a hozzá kapcsolódó eszközök és juttatások minden diák számára ingyenesek.

 

A kurzusok folyamán a résztvevők 5 nap alatt 25 órányi géptermi gyakorlaton vesznek részt; a felsőoktatási kurzusok július 15-27. között, míg a középiskolai tanfolyamok július 29–augusztus 10. között, 4 héten át folyamatosan kerülnek megrendezésre.

 

Az felsőoktatási kurzusok célja a hallgatók MCP (hivatalos Microsoft minősítés) vizsgára való felkészítése. A tanfolyam végén a tanulók vizsgán vesznek részt, és eredményük alapján 25 000 Ft értékű MCP vizsgakupont kapnak, amellyel a budapesti vizsgaközpontban azonnal levizsgázhatnak, és megszerezhetik a tanfolyamhoz tartozó hivatalos MCP minősítést.

 

A középiskolai tanfolyamok résztvevői már felsőoktatási tanulmányaik előtt megismerhetik a programozás alapjait, így felsőfokú tanulmányaik első éveiben eredményesebben teljesíthetik az akadályokat.

 

 

Bővebb információ és regisztráció: www.microsoft.com/hun/itvakacio/

Regisztrációs határidő: 2007. június 1.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.