Hirdetés

Változik az androidos játékok értékelése



|

Úgy tűnik, hogy a jövőben több szempontból lehet majd értékelni az androidos játékokat a Play Áruházban.

Hirdetés

A jelek szerint hamarosan megváltozik a játékok értékelése a Google Play Áruházban. A jövőben már nem egy összetett pontszám lesz a címek mellett. 

Hirdetés

Minderre az utal, hogy bizonyos felhasználóknál már a játék irányíthatóságát, grafikáját és játékmenetét is értékelni kell, külön-külön. Várhatóan ez később egy mindenkire kiteljesedő módosítás lesz. 

Az új értékelés előnye az, hogy realisztikusabb képet fest, és mindenki el tudja dönteni, hogy érdemes-e egy próbát tennie az adott játékkal. A régi rendszerben például hiába remek az értékelés, ha a grafika gyenge, és csalódást okoz. 

Aki a Google Play Áruház legújabb verzióját használja, az továbbra is kell majd adjon egy összetett pontszámot - azután azonban a három alkategóriát is lehet értékelni 1-től 5-ig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.