Hirdetés

Vár az Office Mesterképzés



|

Friss tematikus kiadványunkban megmutatjuk, hogyan használhatod ki az irodai programcsomag képességeit. A magazint ajándékba adjuk az októberi PC World vásárolóinak.

Hirdetés

A "Te mivel szoktál játszani?" kérdésre majdnem mindig a Word és Excel legújabb kiadásait válaszolom félig humorosan (bár ez egyáltalán nem vicces), egy munkanapon ugyanis legalább négy-öt órát töltök el valamelyik Office kliensben. Nagyon nem mindegy, hogy miként használom azokat, a körülményes feladatmegoldások megbosszulják magukat, értékes perceket rabolva el magánéletemből.



Ha te is hasonló cipőben jársz, érdemes jobban megismerkedned az irodai programcsomaggal, hiszen az sokkal többre képes, mint gondolnád. Több mint 25 éve alatt rengeteg funkciót zsúfoltak bele a fejlesztők, amelyek tudását mind kihasználhatod, amennyiben tudod, hogyan kell azokat elérni. Friss kiadványunkban
igazi Office-szakit faragunk belőled, megmutatva a Word, az Excel és más kliensek ritkán használt megoldásait, valamint a friss, 2016-os kliensek legfontosabb újdonságait.

Ízelítő a tartalomból:
- Feltételes összegek és átlagok
- 10+1 titkos Word tipp
- Mire jó az irányítószám?
- Gépelj, akár egy profi
- Az Office kihívói

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a november 6-án megjelenő friss PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk a legújabb kiadványunkat és a Kaspersky friss internetbiztonsági csomagjának a fél éves változatát.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.