Hirdetés

Várat magára a Microsoft Edge bővíthetősége



|

Egyelőre a Microsoft sem tudja, hogy mikorra lesz kész a funkció.

Hirdetés

A Windows 10-ben bemutatkozott Edge böngészőt egyelőre nem sokan használják. Tapasztalataink szerint ennek több komoly oka is van: böngészés közben rendszeresen megáll gondolkodni (a komplett alkalmazás, nem csak egy-egy fül), kisebb érintőkijelzőkön lehetne jobb a felületének helykihasználása, továbbá a nagy riválisoktól eltérően egyelőre nem telepíthetőek hozzá bővítmények.

Hirdetés


A Windows 10 kiadása előtt néhány héttel egyértelművé vált, hogy az első stabil kiadása biztosan nem fogja támogatni a bővítményeket. Ettől függetlenül sokakban élt a remény, hogy az operációs rendszer ősszel érkező első nagyobb frissítésével megkapja majd ezt a funkciót. Az Edge fejlesztői csapata a napokban tartott egy kérdezz-feleleket a Twitteren, sajnos rossz hírrel szolgáltak az ügyben.


Mint kiderült, jelenleg a Microsoftnál sem tudják, hogy mikorra készülhet el a beépülők támogatása. Egyelőre becslést (ETA) sem tudnak adni a lehetséges dátum kapcsán, amely alapján kizártnak tűnik, hogy az Edge még az idén megkapja a fontos funkciót.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.