Hirdetés

Váratlan patchet kapott a Windows 10 Anniversary Update



|

Óriási mennyiségű hibajavítást tartalmaz a kumulatív frissítés.

Hirdetés

A Microsoft többi támogatott operációs rendszeréhez hasonlóan a Windows 10 is a havi rendszeres hibajavító keddeken kapja meg a funkcionális és biztonsági frissítéseit. A Microsoft illetékesei úgy döntöttek, hogy kivételesen elérhetővé tesznek egy soron kívüli javítást a hónap elején kiadott Windows 10 Anniversary Update-hez, így a felhasználók minél gyorsabban megszabadulhatnak rengeteg mostanra kijavított hibától. A magyar idő szerint kedd este kiadott frissítés 14393.51-ről 14393.82-re emelte az OS buildszámát.


Hirdetés


A Microsoft tájékoztatása szerint funkcionális újításokat és biztonsági javításokat nem hozott a KB3176934 jelzésű frissítés, helyette masszív mennyiségű általános bugfixet kínál az operációs rendszer legkülönfélébb komponenseihez. Arról sem esett szó, hogy a most kiadott hibajavítások vajon képesek-e megoldani az Anniversary Update-re frissített felhasználók által tapasztalt instabilitási és fagyási problémákat, azonban a fentebb linkelt változtatási jegyzék alapján ezt nem tűnik túlságosan valószínűnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.