Hirdetés

Vásárolni tanul a Google Assistant



|

Természetesen nem az Amazonról rendeli meg a termékeket a Google asszisztense.

Hirdetés

Az Amazon Echo termékek képesek kérdésekre válaszolni, zenét lejátszani, okoseszközöket vezérelni. Az Alexa asszisztens azonban abban is jeleskedik, hogy az Amazonról rendeljen meg termékeket. 

Hirdetés

Természetesen Magyarországon még elég sokat kell várnunk arra, hogy ez bármelyik asszisztenssel így működjön, de érdekes látni, hogyan alakul a technológia és mit hoz a jövő. 

A Google válasza például az, hogy a Google Assistant már szintén képes vásárlásokat bonyolítani a Google Home, a Pixel készülékek és az Allo app segítségével. 

Természetesen a Google Assistant nem a rivális Amazonról rendeli meg a termékeket. Ehelyett a Google Express szolgáltatásban résztvevő boltokkal állt össze. Április 30-ig ingyen szállítással is kedveskednek a vásárlóknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.