Hirdetés

Vége a Fleksy billentyűzetnek



|

A Pinterest elcsábította az app mögött álló szakembereket - a billentyűzetre nem tartott igényt.

Hirdetés

A Fleksy jelenleg az egyik legnépszerűbb billentyűzet Android és iOS operációs rendszereken. Sajnos a sorsa nagyon bizonytalan lett

Hirdetés

Az történt, hogy az app mögött álló szakembereket a Pinterest elcsábította, vagyis a munkájukat innentől kezdve az ötletek megosztására szakosodott közösségi oldalán folytatják. 

Természetesen senki nem értette, hogy minek a főként divattal, dizájnnal, művészetekkel és hasonlókkal foglalkozó oldalnak egy billentyűzet. Röviddel a bejelentés után az is kiderült, hogy csak a szakértelemre tartott igényt a cég, a Fleksy billentyűzetre egyáltalán nem. 

Ez azt jelenti, hogy az app marad a Google Play Áruházban és az Apple App Store-ban, és a jövőben is elérhető lesz. A felhasználók továbbra is élvezhetik az előnyeit, legalábbis egy ideig. 

A csapat nyílt forráskódúvá szeretné tenni a technológiát, ugyanis a jövőben semmilyen formában nem kap már támogatást a Fleksy. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.