Hirdetés

Vége az Xperia Beta programnak



|

Nem tudni, hogy a Nougat miatt indít-e hasonló programot a Sony.

Hirdetés

Bár a Sony az Xperia készülékeivel nem számít túl sikeresnek a mobilpiacon és a pénzügyi eredményeit tekintve sem, azért a felhasználók örömére elhozta a legfrissebb Androidot még idő előtt, az Xperia Beta programmal. 

Hirdetés

Az Xperia Beta azonban a végéhez ért, így az utolsó firmware a 23.5.A.1.238, ami ennek keretében kijön. 

A Sony szerint a következő hetekben lesz egy új, hivatalos firmware, amit minden Xperia Z2- és Xperia Z3-tulajdonos megkap. Aki benne volt a Betában, az automatikus frissítésre számíthat. 

Azt még nem tudni, hogy a japán gyártó tervez-e hasonló bétát az Android Nougat verziójával kapcsolatban. Ez ha minden jól megy, még a nyár végén megjelenik a Nexus készülékekre. 

Mivel a gyártók számára általában nagyon sok időbe telik elhozni egy-egy rendszerfrissítést a készülékeikre, ezért az Xperia-rajongók minden bizonnyal örömmel vennék az ismételt béta lehetőségét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.