Hirdetés

Végleges Office 2007 - ingyen



|

Legálisan letölthető és 60 napig használható a végleges Office 2007

Hirdetés

A legújabb kampány célja, hogy a felhasználók megismerhessék az Office 2007 irodai programcsomagot illegális cselekedet nélkül, ráadásul mindezt teljesen ingyen - hatvan napig bezárólag.

 

A próbaverzió letöltéséhez regisztráció szükséges, aminek feltétele egy Windows Live ID fiók megléte. Ha nem még rendelkezünk ilyennel, pár perc alatt készíthetünk egyet. Bejelentkezés után 12-féle csomag közül lehet kiválasztani a számunkra megfelelőt, majd ezt követően egy rövid űrlapot kell kitölteni. Ennél a résznél bizony csalnunk kell egy picit, mert lakóhelynek csak valamelyik USA-beli államot jelölhetjük meg. Ez önmagában nem jelentene problémát, de az űrlap kizárólag csak a megjelölt államba tartozó valódi irányítószám megadásával enged továbblépni a letöltési felületre. Szerencsére a Google vagy valamelyik másik kereső mindent problémánkat megoldja...

 

A procedúra befejeztével letölthetjük a programot, és megkapjuk a telepítéshez szükséges termékkulcsot. Ez utóbbit a Microsoft Live ID fiókunkhoz tartozó e-mail címünkre is elküldi a rendszer - azonban előfordulhat, hogy a levél a Junk (Spam) mappában landol, ilyenkor ott keressük.

 

Telepítés után hatvan napig korlátozás nélkül, ingyen használhatjuk a szoftvert, azt követően el kell távolítanunk a gépről, vagy meg kell vásárolnunk a végleges változatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.