Hirdetés

Végre jön az Office Androidra és iOS-re



|

A Microsoft jelenleg több milliárdot veszít azzal, hogy csak Windowsra van Office.

Hirdetés

A Microsoft több milliárd dollárt veszít jelenleg csak amiatt, hogy az Office-t egyedül Windows platformon kínálja. Az elemzők már régen mondják, hogy a mobilos Office aranybánya is lehetne, ráadásul a kalózok okozta veszteséget is teljesen elfeledtetné a redmondiakkal. 

Hirdetés

A Microsoft most végre úgy döntött, behódol a nyomásnak: az Office érintésre optimizált változatait már fejlesztik, és a Windows 8-as eszközök mellett hamarosan Androidon és iOS-en is elérhető teszik. Azt nem tudni, hogy a programcsomag mikor jelenhet majd meg, de annyi bizonyos, hogy az Outlook, a Word, az Excel és a PowerPoint is beletartozik majd. 

Egyes források már korábban is állították, hogy a Microsoft még az idén kiadja Androidra és Linuxra az Office-t, de mindeddig a redmondiak hallgattak a témával kapcsolatban. Sajnos többet azóta sem lehetett megtudni a mobilos irodai csomagokról, ezért a megjelenésig továbbra is a webes kiadás marad alternatívaként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.