Hirdetés

Végre kiderült, hogy mire jó a Twitter



|

Jack Dorsey szerint a Twitter nem egy közösségi oldal, hanem az emberek hírhálózata.

Hirdetés

A Twitter nehéz szereplését többek között az okozta és okozza, hogy senki nem tudja, pontosan mire is jó a Twitter. Jack Dorsey most megpróbálta megválaszolni a kérdést, és elárulta a beosztottjainak, hogy mi a meglátása. 

Hirdetés

Az ügyvezető szerint a Twitter az emberek hírhálózata, ami a hírekről és a beszélgetésről szól. A Bloomberg szerint Dorsey nincs könnyű helyzetben, ugyanis az egyik társalapító inkább felvásároltatná az egész céget, míg a pénzügyi igazgató inkább az élő videókra koncentrálna. 

Dorsey szerint az elmúlt 12 hónap arról szólt, hogy kiderüljön, mire való a Twitter. Most, hogy rájött a válaszra, azt szeretné, ha a Twitter lenne az első, bármilyen hírről is van szó - bár ilyen téren eddig sem volt lemaradva a szolgáltatás. 

Egyelőre nem tudni, hogy Dorsey tájékoztatója pontosan milyen célt szolgált, és, hogy a jövőben mennyire változik a Twitter kommunikációja. A múltban a vezetést a passzív hozzáállása miatt kritizálták. 

A legutóbbi jelentések szerint a Twitter felvásárlásától az összes érdeklődő visszalépett, bár a Salesforce-szal még tárgyalnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.