Hirdetés

Végre komolyan megújult a Waze



|

Androidra még várni kell az új verzióra, de iOS-re megérkezett.

Hirdetés

Megérkezett iOS-re a legújabb Waze, ami végre modern külsőt kapott. Az appon belüli navigáció könnyebb lett, ahogy a balesetek és a problémák jelentése is. Középpontban a sofőr és a közösségi vezetési élmény. 

Hirdetés

Az évek során több frissítést is kaptak a Waze appjai, és bár hasznos volt a szolgáltatás, vezetés közben kicsit problémás volt a használata. A legutóbbi jelentős frissítés ráadásul három éve volt. 

A mostani verzió letisztultabb, és kevesebbszer kell megnyomni a kijelzőt is az induláshoz és az egyéb műveletekhez. A térképfelület is kapott némi ráncfelvarrást. 

A 4.0-ban már a figyelmeztetésekre sem kell egyenként rányomni, a Waze ugyanis ezeket automatikusan elküldi, ahogyan a közelükbe érünk. 

Gyorsabban lehet jelezni a közösségnek a különböző baleseteket, akadályokat és lezárásokat, illetve az érkezési időnket is. Van egy okosemlékeztető is, ami szól, hogy mikor kell elhagynunk a bulit a közlekedési idők és dugók alapján. 

Az androidos kiadásra egy ideig még várni kell, de az is jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.