Hirdetés

Velünk biztonságban tudhatod a jelszavaidat is



|

Rengeteg egyedi és bonyolult jelszót kell megjegyezned a sok-sok szolgáltatáshoz és programhoz? Óriási segítségedre lesz a minden platformon elérhető Sticky Password.

Hirdetés

Golyóálló, halálbiztos védelem nem létezik digitálisan tárolt adataid számára, de a jelszó még mindig az egyik legkézenfekvőbb azonosítási megoldás. Ez azonban csakis akkor igaz, ha szolgáltatásonként különbözik, továbbá megfelelően bonyolult. Márpedig egy átlagos felhasználónak is legalább húsz-harminc jelszóra van szüksége, amelyek nem ismétlődhetnek, és előírásként speciális karaktereket tartalmaznak.

Biztonsági játékos

Rengeteg jelszószéf létezik, amelyek között ingyeneseket is találsz, a Sticky Passwordnek viszont van néhány extrája, amire kevés vetélytársa képes. A multiplatformos támogatás mellett szinte az összes böngészőben eléred a beépülő modulját, és minden általános szolgáltatást megtalálsz benne.

Hirdetés

Ilyen a jelszógenerálás, a titkosítás, a kétlépcsős mesterjelszavas azonosítás, az ujjlenyomat-olvasó használata és a virtuális billentyűzet is. A jelszavakat rendszerszinten, applikációknál is kezeli, automatikusan zárolja magát inaktivitás esetén, és használhatsz gyorsbillentyűket is.

Extrái a biztonságos jegyzetmegosztás funkció (sajnos képeket nem tudsz itt beilleszteni), a jelszavaid felülvizsgálata és a segítség a gyenge pontok kijavításában. A biztonságra nem lehet panaszod, pláne a Premium verzióval.

A mesterjelszó kliensoldali titkosításnál használt, a felhőbe csakis az AES-256-vel kódolt adatbázisod jut el. Aki a felhőben sem bízik, de kihasználná az eszközök közti szinkronizációt, választhat kizárólag Wi-Fi-n keresztüli kommunikációt is.

Ha szeretnétek remek teljes verziós programokat, biztonsági szoftvereket és értékes PC-játékokat kapni ajándékba, akkor fizessetek elő a havonta megjelenő PC World magazinra, a Prémium és a Gold csomagok mellé számtalan értékes ajándék jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.