Hirdetés

Veszélyes hibákat javított a Microsoft



|

Az áprilisi frissítések számos kritikus veszélyességű biztonsági rést foltoznak be.

Hirdetés

A Microsoft a múlt héten kiadott előzetes biztonsági tájékoztatójában már jelezte, hogy április ismét egy fontos hónap lesz a hibajavítások szempontjából. Ez így is lett, hiszen a cég összesen nyolc biztonsági közleményt adott ki, amelyek közül öt kritikus, míg három fontos veszélyességi besorolást kapott. Számos javításra került sebezhetőség jogosulatlan távoli kódfuttatásra valamint az érintett rendszerek feletti irányítás átvételére ad lehetőséget. A közleményekből kiderül, hogy ebben a hónapban elsősorban a Windows operációs rendszerek, az Office szoftvercsomagokhoz tartozó alkalmazások valamint az Internet Explorer foltozgatására került sor.

 

Fontos megemlíteni, hogy elérhetővé válták olyan hibajavítások is, amelyeket már a Windows Server 2008 operációs rendszerekre is szükséges feltelepíteni.

 

A Microsoft biztonsági közleményei>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.