Hirdetés

Vicces személyiséggel újít a Google Assistant



|

Vígjáték-írókat kért fel a Google arra, hogy tegyék viccesebbé az asszisztensét.

Hirdetés

A Google, az Apple és a Microsoft asszisztensei közül a Google Now volt az, amelyiknek a legkevésbé volt személyisége. A Siri és a Cortana rendre elsütött egy-két viccet, azonban a Google asszisztense csak átirányított egy-egy weboldalra, ha valami nevettetőt kértünk tőle. 

Hirdetés

A Google Assistant már merőben más lesz, ráadásul vicces személyiséget is kap. A The Wall Street Journal jelentése szerint a Google vígjátékok íróit kérte fel arra, hogy írjanak vicceket és poénokat a virtuális asszisztensbe. 

A Google olyan szakembereket kért fel, akik korábban a Pixar filmjein és a The Onion oldalnak dolgoztak. 

A Google Assistant jövőbemutató tudással rendelkezik, és elsőként a Google Pixel és Pixel XL okostelefonokon debütál. Ezek október 20-tól kaphatóak. 

Sajnos a Google Assistant érkezésére még a Nexus készülékeken is várni kell, ráadásul nem tudni, hogy mennyit. Jövőre mindenesetre bármilyen eszközön elérhető lesz (persze a további nyelvek támogatására szintén várni kell). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.