Hirdetés

Video bloggolás PowerDirectorral



|

Beépített videoblog feltöltő van az új PowerDirector 5 Premiumban.

Hirdetés

A PowerDirector 5 Premiumba integrálták ezt a tudást.

A népszerű youtube.com ezerszám tartalmaz video jeleneteket mindenféle témában. Magunk is ingyenesen közzé tehetjük házi videóinkat, mulatságos jeleneteinket. A szolgáltatás lehetőséget kínál hasonló érdeklődésű csoportok szervezésére, és a feltöltött videókat könnyen integrálhatjuk saját weboldalunkba is. Ha PowerDirector 5 Premium-ot használunk, akkor ezentúl könnyebb dolgunk lesz, a program gazdagabb lett egy youtube.com varázslóval, így a megszerkesztett anyagokat közvetlenül tölthetjük fel saját (ingyenes) youtube előfizetői tárhelyünkre. A varázsló rákérdez arra is, hogy milyen témakörben osztjuk meg a videót és mindenki számára elérhetővé tesszük, vagy csak meghatározott Youtube előfizetőknek.
A CyberLink PowerDirector Premium változatával emellett már iPodhoz és Sony PSP-hez is készíthetünk videókat és további DVD menütémákkal is dicsekedhet a csomag.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.