Hirdetés

Videó: HD-s multimédia Windows 7-hez



|

A Windows 7 multimédia-rendszere sokkal többet tud elődeinél. Az új Media Player, Media Center és Movie Maker igyekszik mindent megtenni felhőtlen szórakozásunk érdekében.

Hirdetés

Nem csak nézhetünk, hanem akár saját műsort is sugározhatunk Windows Media Player 12-ben, HD-s, azaz nagy felbontású filmeket is nézhetünk, illetve készíthetünk az új Media Centernek és Movie Makernek hála.

 

Apropó, HD! Miért ne néznénk meg az újdonságokat itt, a webböngészőn keresztül akár HD-ben is? A Microsoft Silverlight technológiájának hála bárki megismerheti a legfrissebb Windows újdonságait a Windows 7 telepítése nélkül!

 

A silverlightos videók továbbításáért felelős Smooth Streaming ugyanis adaptív technológia, vagyis egyszerre figyeli a sávszélességet és a CPU teljesítményét, amely két komponens függvényében változtatja a képminőséget, optimális esetben akár HD-minőséget produkálva. A Silverlighttal megvalósított közvetítés betöltődésére emiatt nem kell hosszasan várni, biztosított a folyamatos lejátszás, nem akad meg a videó. Ehhez csak a gyorsan és egyszerűen telepíthető, alig pár megabájtot foglaló Silverlight 3 futtatókörnyezetet kell letöltenünk, és már indulhat is a tévézés.

 

Ha már adott minden, ismerjük meg a Windows 7 multimédiás újdonságait ilyen, akár HD-felbontásig is felhúzható videóról! 18 részes összeállításunkban minden fontosabb Windows 7 újdonságot felsorolunk, következzenek a videós-audiós érdekességek:

 

 

 

x2.jpg

 

 

(x)

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.