Hirdetés

Videó: Hír24



|

Habár az alkalmazás nem egy RSS olvasó, jócskán találunk benne híreket.

Hirdetés

AZ alkalmazás megnyitása során a címlap jelenik meg, amelynek jobb felső sarkában az aktuális időjárásról is átfogó képet kaphatunk; utóbbi ikonra kattintva az országos viszonylatokat is szemügyre vehetjük, valamint az aktuális város egyhetes előrejelzését nézhetjük át. Ha a címlap bélyegképekkel, címmel és a rövid bevezetővel ellátott cikkeivel végeztünk, vagy ha nem találtunk aznap érdekes olvasnivalót, a menügomb megnyomása által további lehetőségek tárulnak fel. Megtekinthetjük a korábban már említett időjárás-előrejelzést, szemügyre vehetjük az árfolyamokat (EUR, GBP, USD, CHF), böngészhetünk a tévéműsorok között, valamint rákattinthatunk a rovatok ikonra is. Rövid animáció után 12 kategória jelenik meg előttünk, amelyek igyekeznek lefedni a legnépszerűbb témákat, ennek megfelelően van itt gazdaság, sport, tech/tudomány és még számos érdekesség.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.