Hirdetés

Videó: Microsoft Silverlight működés közben



|

A Microsoft egyik újdonsága, a Flash ellenfelének tartott Silverlight videón is megismerhető.

Hirdetés

Egy kisfilmen mutatja be Georgio a Microsoft Silverlightot, amely az Adobe Flash kihívója lenne redmondi módra. Az eredeti hírek szerint már a Windows Mobile 6.5-ben debütálnia kellett volna a Silverlightnak, ez azonban nem történt meg, így a Windows Mobile 7-ben várjuk. Nem kevés átfedés lesz a Windows Mobile 7 és a Windows 7 között, ezt kitűnően prezentálja a lenti videó is. Steve Ballmer elmondta ugyanis, hogy a két rendszer közös kódbázison alapul majd. A videó szerint a Silverlight gyakorlatilag a mobilos rendszer komoly kiegészítője lehet - emulátoron mindenesetre már fut.

 

 

<a href="http://video.msn.com/?playlist=videoByUuids:uuids:9b4565f9-228c-44ac-ae08-db2a199c84bf&showPlaylist=true&from=shared" target="_new" title="Silverlight Mobile TodayScreen Plugin (by Giorgio Sardo)">Video: Silverlight Mobile TodayScreen Plugin (by Giorgio Sardo)</a>
 

 

 

Miről is van szó? 

A Silverlight a Microsoft interaktív médiaplatformja, melyet korábban Windows Presentation Foundation/Everywhere néven említettek. A fejlesztés több mint két évig tartott, mely eredményeként megszülető szoftvercsalád a Microsoft reményei szerint fel fogja venni a versenyt az Adobe népszerű és igen elterjedt Flash platformjával. A platform az Internet Explorer, Firefox, Opera és Safari böngészőkkel működik együtt jelenleg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.