Hirdetés

Videó: mégis lesz WP7 a HTC HD2-re



|

Úgy tűnik, hogy a régebbi csúcsmobil tulajdonosai hamarosan mégis megkaphatják az új operációs rendszert.

Hirdetés

Az egyik legjobb Windows Mobile 6.5-ös okostelefon sokak szerint a HTC HD2 - nem meglepő, hiszen a nagy érintőképernyő, az esztétikus megjelenés, és a bivalyerős hardver kombinációjából ritkán szoktak rossz dolgok kisülni. A megjelenése után nem sokkal a Microsoft bejelentette a Windows Phone 7-et, és rövid ideig többen tényként kezelték, hogy erre a mobilra mindenképp megérkezik majd egy frissítés formájában.

 


A redmondi szoftvercég azonban elég gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba: bejelentették, hogy egyetlen régi telefonra sem lesz elérhető az új rendszer, köszönhetően a „sok telefon, azonos felhasználói élmény" koncepciónak. Ez többek közt az előlapon található gombokra is vonatkozik, amelyekből az MS szerint túl sok van a HD2-esen.


Nem tudni, hogy az elképzelés a gyakorlatban mennyire fogja megállni a helyét, a mobilgyártók egyelőre úsznak az árral. Ettől függetlenül a HTC HD2 tulajdonosok a közeljövőben az XDA fejlesztői fórumnak hála valószínűleg megkaphatják a rendszert, bár ez ilyen formában vélhetően szoftverkalózkodásnak minősül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.