Hirdetés

Videó: Windows 7 extrák és érdekességek



|

Személyesebbé tehetjük új Windowsunkat, miközben a régi programokról sem kell lemondanunk.

Hirdetés

A Windowsok történetében a hetes képes először személyes témáinkat elmenteni későbbi használatra. Ezt a témát akár közzé is tehetjük, de akár mások témáit is egyszerűen használhatjuk, ha megtetszenek.

 

Miközben testre szabtuk Windowsunk megjelenését, a rendszer különféle üzenetei is rendezettebben jelennek meg, mint korábban – mindezeket az új Műveletközpontban lelhetjük fel, és ha kell, innen érjük el az adott problémák megoldására szolgáló menüket is.

 

A rengeteg újdonság mellett szükségünk lehet arra is, hogy egy régebbi Windows-felületen régebbi programokat futtassunk. A Windows 7 Professional, Enterprise és Ultimate változatok tulajdonosai ehhez egy komplett, ám emulált Windows XP-t is kapnak, ahol gond nélkül használhatják a Windows 7-et nem tűrő, mára már elavult alkalmazásaikat is.

 

19 részes video-sorozatunk aktuális részében mindezt a Windows 7 telepítése nélkül is megtekinthetjük, akár HD-ben is. A Microsoft Silverlight technológiájának hála bárki megismerheti a legfrissebb Windows újdonságait a Windows 7 telepítése nélkül!

 

A silverlightos videók továbbításáért felelős Smooth Streaming ugyanis adaptív technológia, vagyis egyszerre figyeli a sávszélességet és a CPU teljesítményét, amely két komponens függvényében változtatja a képminőséget, optimális esetben akár HD-minőséget produkálva. A Silverlighttal megvalósított közvetítés betöltődésére emiatt nem kell hosszasan várni, biztosított a folyamatos lejátszás, nem akad meg a videó. Ehhez csak a gyorsan és egyszerűen telepíthető, alig pár megabájtot foglaló Silverlight 3 futtatókörnyezetet kell letöltenünk, és már indulhat is a tévézés.

 

Következzenek hát a személyre szabás, a Műveletközpont és az XP-mód bemutatói!

 

 

 

x4.jpg

 

 

(x)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.