Hirdetés

Videókkal újíthat a Tinder



|

A Tinder megvette a Wheel nevű startupot, ami arra utal, hogy érkezhetnek a rövid videók.

Hirdetés

A felvásárlások néha sokat elárulnak arról, hogy egy-egy szolgáltatás mivel fejlődik a közeljövőben. A Tinder legutóbbi bevásárlása is árulkodó. 

Hirdetés

A Tinder megvette a Wheel nevű startupot, amely olyan közösségi hálózatot hozott létre, ami rövid videós történetek megosztására szakosodott, a Snapchatet idézve. Az ismerősök összekeverhették a videóikat. 

Az app végül sosem indult el igazán, bár az ötlet jónak bizonyult, és befektetőt is találtak. Végül a megoldást a felvásárlás jelentette. 

Mindebből nem nehéz kitalálni, hogy a Tinder a közeljövőben rövid videókat szeretne beépíteni a randis szolgáltatásába. Bár konkrét terveket egyelőre nem közöltek, minden bizonnyal a profiloknál és a beszélgetések során bukkannak majd fel a rövid videók. 

Amint erre sor kerül, biztosak lehetünk benne, hogy a rivális alkalmazások is követik majd a Tindert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.