Hirdetés

Videón a kiszivárgott Windows 10 build 10558



|

Az új buildben már elérhető a beépített csevegőprogram is.

Hirdetés

Október 6-án az új Lumia mobiljai mellett a Microsoft bejelenti majd a következő generációs Surface táblagépét, plusz minden bizonnyal a Windows 10 valamikor az ősszel érkező Threshold 2 frissítésének újdonságairól is szó esik majd. A jelenlegi várakozások szerint röviddel a sajtóesemény után a Windows Insiderek megkapják majd a Windows 10 következő szabadon tesztelhető előzetesét, amely jó eséllyel a szombaton kiszivárgott build 10558 jelű változat lesz.

Hirdetés


A WinBeta jóvoltából videón is megtekinthető build számos látványos újítással fog rendelkezni. A talán legfontosabb, hogy végre bekerült az operációs rendszerbe csevegési funkcionalitás, ez a Skype-os ismerősökkel való kapcsolattartást könnyítheti meg. Érdekes, hogy a szöveges és videós chatelést két külön programba szervezte a Microsoft.


A build 10558 további említésre méltó újításai: a grafikusok lecseréltek vagy módosítottak néhány ikont, reszelések történtek a Start menü jobb egérgombos menüjében, az egérmutatót a megnyitott fülekre mozgatva megjelenik az adott fül előnézeti képe a Microsoft Edge-ben, továbbá a modern alkalmazásokat végre nem csak Windows meghajtójára lehet telepíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.