Hirdetés

Videón a kiszivárgott Windows 8 RTM



|

Akad néhány látható változás a grafikus felületen.

Hirdetés

A Windows 8 kiadásra jelölt változatának elkészülte után pár órával nem meglepő módon kiszivárgott egyes fájlmegosztókra az operációs rendszer „Enterprise N” kiadása, amelyről a PCBeta weboldal egyik forrása készített is gyorsan egy videót.

(Nagyobb méret)


Sajnos kommentárt nem fűzött a közel 7 perces anyaghoz, ám ettől függetlenül jó néhány apróság kiderül a Release Preview utáni csiszolásokról. A leginkább látványosnak az nevezhető, hogy a Microsoft munkatársai reszeltek valamelyest a hagyományos felület témáján, továbbá jóval simább lett a futó metrós alkalmazások közti váltás is.


Megemlítendő még, hogy a The Verge egy anonimitásba burkolózó forrása (akinél mellesleg Budapest volt beállítva az Időjárás alkalmazásban) küldött pár képet a „Windows 8 stílusú felhasználó felületet” új háttereiről. A képernyőképeiről mellesleg az is kiderült, hogy a hagyományos alkalmazások ikonjai nagyobbak lettek a Start menüt leváltó interfészen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.